Napełnianie Siebie Dobrą Energią

abstract-g1ccc58173_1920

Wypełniając się dobrą energią, możesz zmienić swoje życie, uzdrowić się i wzmocnić swoją pozycję w społeczeństwie. Pracuję jako psycholog i terapeuta od około 20 lat i wierzę, że każdy może pracować nad sobą, aby zmienić swoje życie. W Gdańsku wraz z moją koleżanką nauczycielką Anną Sykorą – Gozdowską dałyśmy możliwość tym, którzy chcą nauczyć się pracy nad sobą. Integracja różnych technik terapeutycznych pomoże wam przejść drogę zmiany, zostawiając za sobą wszystko, co przeszkadzało w osiąganiu celów, co ciągnie się z przeszłości i ogranicza przestrzeń dla twórczości i wolności.

Dołącz do nas, jeśli chciałbyś mieć więcej energii na spełnianie swoich planów, realizację pragnień, jeśli chciałbyś rozwinąć swoją kreatywność, odnaleźć własną drogę rozwoju, a także sposoby na zrozumienie swoich rodziców, dzieci i partnerów.

Możesz też raz na zawsze pozbyć się wewnętrznych pretensji, transformować energię przeszłości, aby stała się twoim zasobem, abyś dzięki temu mógł wybudować lepszą przyszłość.

Prowadzę zajęcia z Jogi Twórczości, na których moi słuchacze poznają nowe ćwiczenia do pracy nad sobą, odkrywają nowe metafory i modele. Zajęcia te są online, a w Gdańsku organizujemy spotkania są na żywo, które są pełne dobrej energii.

W każdym człowieku jest żywy potencjał i musimy go sobie uświadomić, znaleźć własne punkty zaczepienia. Czasami wchodzimy w nowy okres i na początku wydaje nam się on bogaty i aktywny, ale potem życie zaczyna tracić swoje kolory, wszystko się zmienia, staje się zbyt znajome i zwyczajne. Wewnątrz nas zaczyna gromadzić się rozczarowanie i niezadowolenie z siebie, a wtedy zaczynają narastać wątpliwości co do własnych możliwości i marzeń.

Dlaczego tak się dzieje? Skąd czerpiemy energię, by odzyskać siły? Dlaczego przestajemy wierzyć w siebie i swoje szczęście?

Negatywna przeszłość może się kumulować, spychać człowieka dół i uniemożliwiać robienie tego, co chce. Czasami człowiek odnosi sukcesy tylko w jednej dziedzinie, np. w pracy, ale zawodzi w związku. Czasami ma wspaniałą rodzinę, ale czuje pustkę, bo jego potencjał nie został zrealizowany.

Nasza przeszłość wymaga transformacji, aby energia mogła przepływać swobodnie i kształtować przyszłość.

Podczas spotkań terapeutycznych przepracowujesz swoje przeszłe postawy, które uniemożliwiają rozwiązanie problemów energetycznych twojej duszy. Możesz przepracować to, co przeszkadza ci w pójściu naprzód. Techniki, które stosuję pomagają silnie oddziaływać na podświadomy umysł człowieka. Jesteś w stanie odkryć swoje zasoby tam, gdzie trudno je było znaleźć, możesz przekształcić kompleksy w użyteczną energię. Uzyskujesz wiedzę, w jaki sposób możesz wpływać na bieg wydarzeń w swoim życiu.

Podczas sesji pracujemy twórczo, łącząc cały swój potencjał, czas i wewnętrzny napęd. Tworzymy i wzmacniamy swoje obwody neuronowe, które następnie pomagają nam współpracować z życiem. Rozwijając własne, irracjonalne połączenia, sprawiamy, że mózg staje się bardziej elastyczny. Każde wyzwanie jest możliwe do rozwiązania, wystarczy, że tchniemy w nie energię.

Spotkania on-line Joga Twórczości

Spotkania off-line w Gdańsku – telefon: 502562629/ Fundacja Świat Rodziny